Document
Esportutbildarna Bli medlem Nyheter Utbildningar Om oss Kontakta oss Logga in

Om oss!

Om oss | Esportutbildarna.se

Styrelsemedlemmar


Adress:

Email: kontakt@esportutbildarna.se

Telefon:

Esport Utbildarna är en ideell förening som startades 2017 med mål att utveckla möjligheten att utbilda sig inom e-sport. Vi har sett att efterfrågan för att jobba inom e-sport är väldigt hög, men vägarna att gå och strukturen för att utbilda sig inte finns, det vill vi ändra på! Vi jobbar i nuläget med att ta fram ett par olika utbildningar och erbjuda vägar för den intresserade att ta sig vidare till att kunna jobba som e-sport domare, arrangör, kommentator, producent eller e-sport manager. Föreningen är idag ansluten till Sverok och verkar till stor del på Publiclir. Styrelsen består av eldsjälar som jobbat flera år inom e-sport.

Esport Utbildarna är en ideell förening som startades 2017 med mål att utveckla möjligheten att utbilda sig inom e-sport.

Vi har sett att efterfrågan för att jobba inom e-sport är väldigt hög, men vägarna att gå och strukturen för att utbilda sig inte finns, det vill vi ändra på!

Vi jobbar i nuläget med att ta fram ett par olika utbildningar och erbjuda vägar för den intresserade att ta sig vidare till att kunna jobba som e-sport domare, arrangör, kommentator, producent eller e-sport manager.

Föreningen är idag ansluten till Sverok och verkar till stor del på Publiclir. Styrelsen består av eldsjälar som jobbat flera år inom e-sport. Ordförande är Filip Johansson, kassör är Robert Ehrstedt och sekreterare är Anton Maaninka